ncam-mobil.jpg

NCam IP kameror

Enkla att använda och fungerar lika bra privat som professionellt. 

NCam är en serie välbyggda IP kameror som fungerar bra till både företag och privatpersoner som vill ha en stabil och pålitlig övervakningskamera. Du kan kombinera trådlösa och trådbundna anslutningar efter eget behov. Som privat använder du ofta mobilen som redskap och med appen blir det enkelt att både installera och övervaka. NCam har även ett webbgränssnitt med avancerade funktioner samt programvara till PC och Mac  som passar bra till företag. 

Företag, läs här!

 

Trådlös anslutning

Alla NCam kameror är trådlösa, det ger dig en snabb, enkel installation och större möjligheter för placeringen av kameran. Det enda du behöver tänka på är strömkabeln som enkelt går att förlänga. Den trådlösa anslutningen är krypterad och avlyssningssäker med WEP, WPA och WPA2. Bilden är H.264 komprimerad för att kunna leverera en jämn och högupplöst bild samtidigt som kameran använder så lite bandbred som möjligt

 

Läs mer WiFi och trådlös anslutning!

 

Fast kabelanslutning

De flesta av våra kameror har inbyggd PoE, Power over Ethernet. PoE gör det möjligt att mata kameran med både nätverk och ström via en nätverkskabel. Med kabel får du en stabilare uppkoppling och passar bra om du har dålig WiFi täckning eller om kameran ska installeras på företag med högre krav på säkerhet och stabilitet.

 

Läs mer kabelanslutning!

 

 

Anyscene gör dig alltid närvarande

Med appen Anyscene kan du med din mobil eller surfplatta övervaka var du än är. Appen hanterar alla dina kameror och är ett smart verktyg som förenklar användningen. Du kan se live från ditt hem eller företag när du vill, du kan se inspelningar, få larm meddelande när något sker framför kamerorna och ändra inställningarna i kameran. Anyscene finns att ladda ner gratis på Apple Store och Google Play för Android, finns till både mobil och surfplatta.

 

Läs mer om Anyscene!

 

  

Programvara till PC & Mac

Camera Live som programvaran heter förenklar användandet av din kamera på din dator. Det är rent och avskalat med bara få funktioner. Du kan se live och även se upp till 4 kameror samtidigt vilket kan vara bra för företagsanvändare. Även om någon skulle radera en kamera i programmet påverkar det inte kameran eller andra användare. 

 

Läs mer om Camera Live!

 

 

Larm med push notiser

Alla våra kameror har en inbyggd rörelsesensor som känner av förändringar i bilden och fungerar som ett larm. Om rörelsesensorn är aktiverad och någon rör sig framför kameran kommer programmet påbörja en inspelning och samtidigt skicka en push notis till din mobil eller surfplatta. Detta är dock valbart och varje enhet kan själv välja om man vill ta emot push notiser. Rörelsesensorn har en ställbar känslighet med två olika reglage samt upp till 4 fönster för bästa resultat.

 

Läs mer om rörelsesensorn!

 

 

Enkel inspelning

NCam har flera lagringsmöjligheter, enklast och vanligast är minneskort upp till 128GB microSD. Hur mycket som får plats beror på hur du vill spela in. Standard är när rörelsesensorn aktiveras, på så sätt spelar du endast in när något händer och dessutom blir det enklare att hitta händelser. Är det däremot till företag som t.ex butik går det att sätta kontinuerlig inspelning. NCam stödjer både NAS hårddisk och ONVIF 2.0. 
 
Läs mer om inspelning!

 

Webbgränssnitt

Appen Anyscene kan du med din mobil eller surfplatta övervaka var du än är. Du kan se live från ditt hem eller företag när du vill, du kan se inspelningar, få larm meddelande när något sker framför kamerorna och ändra inställningarna i kameran. Anyscene finns att ladda ner gratis på Apple Store och Google Play för Android, finns till både mobil och surfplatta.

 

Läs mer om webbgränssnitt!