Vi är Din

digitala partner

Vi är Din

digitala partner

Som din digitala partner strävar vi alltid efter långvariga relationer eftersom vi tror på att en nära kontakt tillsammans med bra teamwork alltid leder till en bättre slutprodukt och två nöjda parter. Av denna anledningen är vi på Nvision alltid kontaktbara även efter arbetstid för att kunna hantera brådskande problem och eventuella frågor direkt. 

Vi är tre ambitiösa killar med målet att skapa en arbetsplats vi inte vill ta semester från. Vårt tidiga intresse för teknik och digitalt skapande kombinerat med nyfikenhet och målmedvetenhet resulterade i skapandet av Nvision Design AB. Detta ger oss möjligheten att arbeta i en avslappnad miljö samtidigt som vi förverkligar våra kreativa visioner. Genom att undersöka nya innovativa lösningar som bygger på era idéer tillsammans med våra erfarenheter hoppas vi på ett långvarigt samarbete som leder till många trevliga stunder runt fikabordet.

Vi har en kandidatexamen som grund från utbildningen Digital Design och Innovation från högskolan i Halmstad. Programmet fokuserar på att förstå relationen mellan människa och teknik, för att sedan skapa så användbara lösningar som möjligt. Under de tre åren som utbildningen sträcker sig över har vi utbildats inom UX design, interaktionsdesign, tjänstedesign och flera områden som dessa praktiker bygger på. Utbildningen har gett oss kunskap om när de olika metoder och verktyg som finns ska användas för att skapa en användbar tjänst eller produkt för slutanvändaren. 

Emil Johansson

Emil@nvision.se

Jesper Zander

jesper@nvision.se

Hannes Premmert

hannes@nvision.se

Tveka inte att kontakta oss!

Maila oss eller använd kontaktformuläret om dina frågor, tanker eller idéer. Vi svarar alltid inom 24 timmar. 

Nvision Design AB © Copyright 2019