Vilka är vi?

Vi brinner för digitala lösningar och härliga fikastunder.

Vi är din digitala partner!

Som en digital partner strävar vi alltid efter långvariga relationer eftersom vi tror på att en nära kontakt tillsammans med bra teamwork alltid leder till en bättre webbdesign eller annan slutprodukt med två nöjda parter. Av denna anledningen är vi på Nvision alltid kontaktbara även efter arbetstid för att kunna hantera brådskande problem och eventuella frågor direkt. 

Vi är tre ambitiösa killar med målet att skapa en arbetsplats vi inte vill ta semester från. Vårt tidiga intresse för webbdesign, grafisk design och övrigt digitalt skapande kombinerat med nyfikenhet och målmedvetenhet resulterade i skapandet av Nvision Design AB. Detta ger oss möjligheten att arbeta i en avslappnad miljö samtidigt som vi förverkligar våra kreativa visioner. Genom att undersöka nya webblösningar som bygger på era idéer tillsammans med våra erfarenheter hoppas vi på ett långvarigt samarbete som leder till många trevliga stunder runt fikabordet.

Vi har en kandidatexamen som grund från utbildningen Digital Design och Innovation från högskolan i Halmstad. Programmet fokuserar på webbdesign och grafisk design samt relationen mellan människa och teknik, för att sedan skapa så användbara lösningar som möjligt. Under de tre åren som utbildningen sträcker sig över har vi utbildats inom UX design, interaktionsdesign, tjänstedesign och flera områden som dessa praktiker bygger på. Utbildningen har gett oss kunskap om när de olika metoder och verktyg som finns ska användas för att skapa en användarvänlig tjänst eller produkt för slutanvändaren. 

Emil Johansson

Emil@nvision.se
076-3390817

Jesper Zander

jesper@nvision.se
070-4205803

Hannes Premmert

hannes@nvision.se
072-5764049

Tveka inte att kontakta oss!

Maila oss eller använd kontaktformuläret om dina frågor, tankar eller idéer. Vi svarar alltid inom 24 timmar. 

Nvision Design AB © Copyright 2019

Denna webbplats använder Cookies, läs mer om våra Cookies här.